Zin in kleuren

Winkelwagen (0)
Zin in Kleuren

Kleurboeken voor volwassenen

Creatief & Koersbepalend centrum

Nieuw!!

Zin in kleuren deel 4
Wat vertellen bloemen jou? Prachtig kleurboek voor volwassenen met kleurplaten van bloemen en reflectievragen rondom de symboliek.

Zin in kleuren deel 1

Wat vertellen dieren jou? Prachtig kleurboek met kleurplaten van dieren die in Nederland leven met reflectievragen over deugden, gedrag en eigen-aardigheden. 

Zin in kleuren deel 2

Wat vertellen dieren jou? Prachtig kleurboek met kleurplaten van uitheemse diersoorten met reflectievragen over deugden, gedrag en eigen-aardigheden.

Zin in kleuren deel 3

Dit is het derde deel in de serie Zin in kleuren, kleurboek voor volwassenen. In dit unieke kleurboek over de vier seizoenen vind je wederom prachtige kleurplaten met reflectievragen.

Winkel

 

Kaart: de vlinder
Categorie:
Uitgeverij ACT on Virtues
Prijs:
€2.00
Beschrijving

Thema: transformatie

Over bloementaal

Zin in kleuren - bloementaal gaat over de eigenschappen en symboliek van de bloemen. En hoe zij, net als de dieren en de seizoenen in de vorige kleurboeken, ons weer een spiegel voorhouden. En ons leven een eventueel andere wending te geven die nodig kan zijn om tot bloei te komen. Zodat er meer vreugde en harmonie in onszelf kan groeien.
Zo staat de mooie Anemoon symbool voor zorgzaamheid. Ze heeft een tedere en zachte uitstraling. Maar zorgzaamheid kan ook vragen om lucht en ruimte. Om het innerlijk weer in balans te krijgen. Of de roos die ons leert over de liefde. De doornen die nodig zijn tot zelfbescherming.

De reflectievragen bieden de mogelijkheid tot associatie, verdieping én ontspanning. Bloemen kleuren is heerlijk om te doen. Samen met anderen, om ook met elkaar gedachten te delen. Of gewoon alleen met een mooi muziekje op en een pot thee bij de hand. En een bos bloemen op de tafel…
Het is ook zeer geschikt als je wat minder energie hebt, of je gedachten even ‘stil’ wil zetten. Ook nu wens ik jullie weer veel kleurrijke en inspirerende momenten toe.

Marja van 't Wel

 

Over de auteur
Marja van 't Wel werkt sinds 15 jaar als kunstzinnig inspirator en coach in haar atelier in Amersfoort. Ze gebruikt creatieve werkvormen en kunstzinnige vorming als de sleutels tot een leven vanuit passie en balans. Daarnaast geeft zij trainingen voor hoog sensitieve mensen. Ze reikt tips & tools aan om de kwaliteit van leven en werken te verrijken.

Over kleuren

Steeds meer studenten, volwassenen en ouderen herontdekken het kleurboek. Kleurboeken voor volwassenen, wel te verstaan. De kleurboeken van Marja van ’t Wel gaat zelfs nog een stapje verder; zij combineert kleurplaten met reflectievragen, geïnspireerd op het thema van het kleurboek.

Kleuren is fijn en rustgevend. Je kunt je gedachten even ‘stil’ zetten en je fantasie aanspreken. Ook als je wat minder energie hebt, is het heerlijk om te kleuren. Alleen, of samen met andere mensen.

Kleuren is ontspannen genieten. Je kunt er een muziekje bij opzetten en je gedachten en fantasie de vrije loop laten. De reflectievragen bij de kleurplaten bieden nu nog wat méér: de mogelijkheid tot associatie, verdieping én ontspanning.

Pioniers in kleurboekenland
Marja van ’t Wel was in 2012 de eerste samensteller van een kleurboek voor volwassenen, ook toen al in samenwerking met Uitgeverij ACT on Virtues. Haar boek Zin in kleuren deel 1 werd verkozen als toptitel in de maand van de spiritualiteit omdat de jury oordeelde dat het kleurboek een uniek concept aanraakten: ‘omdat creativiteit, mindfullnes en bezinning elkaar met een knipoog ontmoeten.’

Recenties

Al kleurend merkte ik, dat het vooral MIJN bloem werd; met intuïtief gekozen kleuren. Ook experimenteerde ik met buiten de lijntjes of tegen de richting in kleuren. Een heel ander gevoel!

Ingrid

 

Terwijl ik de stokrozen kleurde, kwam de afbeelding tot leven. De kleurrijke rozen en de fiere uitstraling van de plant passen helemaal bij de kracht en het vertrouwen op eigen kwaliteiten die nodig zijn voor een nieuw begin, een nieuwe onderneming. Ik werd blij van de afbeelding. De vragen die bij het thema werden gesteld vond ik treffend. 

Jasmijn H.

 

compilaties Vier jaargetijden 

Verdraagzaamheid
2022-11-16 17:49 Lieve mensen,   Deugd van de week is verdraagzaamheid Natuurlijk kan ik nu een directe link leggen naar de grote boze wereld om ons heen, waar verdraagzaamheid een schaars goed aan het worden is. M...
Respect
2022-11-13 10:45 Lieve betrokken mensen,    Ik lees de landelijke deugd van deze week welke is respect. Respectvol leven houdt voor mij in dat ik rekening houd met de waarden van anderen. Dat ik luister met een ope...
10 jaar ZIN IN KLEUREN!
2022-11-03 10:40 10 jaar ZIN IN KLEUREN, lieve mensen!   Weekthema is vrijgevigheid en dit is nu niet alleen deze week, maar de hele maand!   Het is echt niet te geloven, maar toen ik onlangs weer even mijn papier...
Waardigheid
2022-10-17 16:45 Weekthema is deze keer waardigheid   Waardigheid dus. Toen ik het thema vanmorgen las ging er al snel een herinnerings-laatje open. Toen ik nog werkzaam was als activiteiten begeleidster in een zor...
Persbericht: 10 jaar kleurboeken!
2022-10-15 10:42 PERSBERICHT: 10 jaar kleurboeken!                                                                                    Kleuren is allang niet meer voorbehouden aan kinderen in de kleuterleeftijd. In 2...
Zorgzaamheid
2022-10-04 11:22 Weekthema is zorgzaamheid, lieve mensen   Van nature ben ik een zorgzaam mens. Vind ik het heel normaal om met een pannetje soep of wat boodschapjes naar iemand toe te gaan bij ziekte. Of de plantje...

Het palet

HET PALET is een creatief & koersbepalend centrum met als doelstelling het ontwikkelen en bevorderen van creativiteit, kunstzinnige vorming, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.


Voor wie?

Voor iedereen die door middel van onder andere expressie en creativiteit een geïnspireerd leven wil ervaren. Het biedt verwerkende en versterkende aspecten waardoor je meer kleur kunt geven aan je dagelijks leven. Maar ook voor mensen die in het dagelijks leven worstelen met de beschikbare energie vanwege hun (hoog)gevoelige persoonlijkheid.
 

Creativiteit & kunstzinnige vorming = opstaan & gaan; je eigen kleurrijke facetten ontdekken. Het is de brug tussen het hart & de wereld.

 

Het is tijd om kleur te geven aan persoonlijke ontwikkeling!
Want als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, zal er niets veranderen..

Visie

De mens leeft op aarde met als doel:
Groeien naar een ontwakend bewustzijn en innerlijke vrede en vreugde ervaren, naast de aanvaarding van de schaduwen die het leven ook op je bordje legt.

Daar zijn een aantal voorwaarden aan verbonden zoals onder andere:

Nieuwsgierigheid
Wat leidt mij naar bronnen van groei?

Reflectie
Wat heeft mij dit te zeggen? Waarom overkomt mij dit steeds weer?


Je innerlijke stem ontwikkelen
Wat wil nu gehoord worden vanuit mijn ziel?

Het richten van de wil
Hoe geef ik vorm aan mijn diepe verlangens? Wie dien ik hiermee?

Een rustpunt in jezelf vinden

marja van 't wel

ALS PASSIE DE PLICHT VERVANGT WORDT GELUK GEBOREN!
 

Dit is mijn persoonlijke quote en ik kom graag mijn bed uit om jou dit te laten ervaren. Door middel van creatieve werkvormen. Een uitnodiging om te 'spelen met spul'.
 

Waar kom jij je bed voor uit? Mijn naam is Marja van 't Wel. Ik werk al 25 jaar als kunstzinnig inspirator en coach in mijn atelier in Leusden. Daarnaast geef ik trainingen voor hoog sensitieve mensen. Reik ik tips & tools aan om kwaliteit van leven en werken te verrijken.

 

Creatieve werkvormen en kunstzinnige vorming zijn de sleutels tot een leven vanuit passie en balans. En het is MIJN passie om met jou dit avontuur aan te gaan.

Het is mijn grootste verlangen en vreugde om samen met de zoekende mens op weg te gaan, het avontuur van innerlijk ontwaken aan te gaan.

 

Voor dat proces maak ik gebruik van allerlei creatieve werkvormen die door mijn handen in de wereld zijn gezet zoals onder andere:

- Beeldende kunst.
- Boeken. (Keuzen & kansen als toegang tot de kern en 'Zin in kleuren'.

- HET kleurboek voor volwassenen met prikkelende vragen die de dieren ons stellen, de seizoenen ons aanreiken en de bloemensymboliek die ons een spiegel voorhouden)
- Coachingkaarten n.a.v. het enneagram, maar dan met het gedrag van dieren.
- Fotografie.
- Cursussen en workshops .
- Coaching en persoonlijke begeleiding.

 

Ieder mens die zijn/haar leven herschept door het innerlijk ontwaken met behulp van creatieve werkvormen en daar vreugde en passie aan beleeft, is een parel op mijn kroon.
Zeker als deze mens stevig in de schoenen komt te staan en zichzelf heeft ontdekt.

Kenmerken van mijzelf
Leven naar mijn  4 D’s- drive, didactiek, deskundigheid en dienstbaarheid.
Ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid.
Creatief, invoelend vermogen, enthousiast, bezield, betrokken, ondersteunend, opbouwend.


Opleiding

Ik wil volstaan met de volgende informatie.
Ik volg de Hogeschool van de Ziel en het Leven. En die studie is levenslang.
Voor wie specifiek meer wil weten kan mij daar persoonlijk naar vragen.

mijn ervaringsweg

Mijn ervaringsweg verliep langs grillige wegen. Ooit als vierjarig meisje beland in het ziekenhuis kreeg ik een doos met wasco krijtjes in mijn handjes. Toen was het zaad van creativiteit en kunstzinnigheid gezaaid.
Door persoonlijke omstandigheden kwam ik in de zorg terecht en leefde op een dubbelspoor.
Naast het scheppende kunstzinnige gedeelte in mijn leven, het moederschap wat mij intens veel vreugde gaf vroeg ook de zorgsector mijn aandacht. Ik deed een schat aan ervaringen op door levenssituaties waar ik in verzeild raakte.
Het bleken testen te zijn om mij voor te bereiden op een persoonlijke koerswijziging in mijn leven. De vraag die steeds naar voren kwam was:
Hoe kan ik met mijn talenten en gaven bijdragen tot groei en ontwikkeling van mijn medemens?

En zo ging het roer in 1995 om.
Ik verliet de zorgsector, sprong in het diepe, ging weer studeren en startte Het Palet.

Inmiddels hebben veel mensen de weg naar dit centrum gevonden en weer glans en inspiratie gekregen in hun leven.

creatieve & intuïtieve ontwikkeling

Doelstelling: Het ontwikkelen en bevorderen van creativiteit, inspiratie, inzicht en persoonlijke groei.


Voor wie? Voor iedereen die door middel van o.a. expressie en creativiteit een geïnspireerd en zinvol leven wil ervaren.


Op welke wijze?
Er zijn twee manieren :

De kunstzinnige vorming.

Het creatieve persoonlijke proces.


Kernpunten.
Persoonlijke aandacht.

Juiste verhoudingen groepen.

Vrije keuze in onderwerp & materialen.

Optimale vakkundige begeleiding.

Allround op het gebied van materialenkennis en overdracht.

Respect en stimulans voor eigen inbreng en ontplooiing.

Wat biedt kunstzinnige vorming?

Verschil ervaren tussen kijken en observeren.

Kleurenleer & materialenkennis.

Interpreteren & creëren.

Balans & ritme.

Compositie & perspectief.

Licht.

Schaduw.

Basisvaardigheden van diverse technieken.

Degelijke & prikkelende begeleiding voor gevorderden.
 

Wat doet dit met je?

Je ontdekt je eigen stijl.

De confrontatie aangaan met je verwachtingen.

Je zult de balans leren vinden tussen werken vanuit je gevoel en het ontwikkelen van vaardigheden zodat er vrijheid ontstaat.

Een ontdekkingsreis over wat kunst voor jou kan betekenen.

Met respect en liefde leren kijken naar jezelf, je eigen werk en de ander.

Je unieke persoonlijkheid ontdekken in je kunstwerken.

Nieuwsgierigheid ontwikkelen naar de volgende stap.

Levendigheid door je heen voelen stromen.

Je intens verdiepen wat bepaalde thema's betekenen voor jouw persoonlijke groei.

Wat betekend het creatieve persoonlijke proces?

Inzicht: wie ben je nu en waar wil je naar toe.

Ontdekken van je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.

Werken aan je eigen proces met behulp van verschillende creatieve werkvormen waarin niet prestatie gericht gewerkt wordt.

Naar binnen keren en jezelf zijn.

Ruimte ervaren om je expressieve kanten te ontwikkelen.

Een veilige plek ervaren om met elkaar uit te wisselen over wat jou bezig houdt.

Werkmethodes.
Er zijn verschillende werkmethodes waar gebruik van wordt gemaakt, onder andere:

Energie:Intensief kleur beleven en je weer opladen.
Meditatief:Vanuit inspiratie werken en is voedend.
Intuïtief: Vanuit je eigen gevoel werken, werkt helend op de psyche.

Licht/schaduw:Prachtig en intensief werken met licht en duisternis.
Symbolisch: Geeft kracht voor onderweg.
Emotioneel / associatief: Is een verwerkingsmethode.

Kleurensymboliek: Geeft extra uitdrukking aan je eigen innerlijke beleving.
Impressie: Wat je waarneemt via je innerlijke beleving, de binnenweg weer naar buiten brengen.

En dan tenslotte:
Wie kleur brengt in zijn leven, ziet de wereld nooit meer zwart - wit

visualisatie

De kracht van visualisatie is waardevol en ondersteunend voor een gezond en evenwichtiger leven.
Je gebruikt je innerlijke beelden als kompas om je uiterlijk leven vorm en richting te geven. Denken, voelen, fysiek ervaren zijn allemaal belangrijke elementen die je helpen om op koers te komen en te blijven.
Het geeft je meer zelfvertrouwen, besluitvaardigheid, innerlijke rust en verbondenheid tussen lichaam en geest.

Bij Het Palet gaan visualisatie en creatieve werkvormen vaak samen. Omdat de werking langduriger is in het dagelijks leven.

Bij Het Palet gaan visualisatie en creatieve werkvormen vaak samen. Omdat de werking langduriger is in het dagelijks leven.

Inzicht

Helende levenswielen en collages

Waar loop je vaak tegenaan in je leven? Waar hoop je op? Wat is je verlangen? Wat vraagt om verandering, bijsturing of aanvaarding?
Door middel van deze creatieve werkvorm kun je op een fijne manier inzicht krijgen in jouw leerverlangen. En dit ook toe kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

 

lichaamswerk

Lichaamswerk & oefeningen
Een gronding wordt gegeven als iemand lijdt aan energieverlies en dit waarneemt in de vorm van uitputting, koude ledematen, hartkloppingen, darmproblemen, stressverschijnselen, angsten, stemmingswisselingen et cetera.
Het is dan een noodzaak om zo iemand te helpen de benen er weer onder te krijgen.

Werken een 'grond onder de voeten' is een actieve werkwijze waar de cliënt onder deskundige begeleiding zelf mee aan de slag gaat. Deze werkvorm is puur fysiek en heeft een sterk krachtige uitwerking. Er wordt wel van je gevraagd om deze oefeningen thuis veel te doen. Tenslotte wil jij grond onder de voeten krijgen, dus is er werk voor je aan de winkel!

Cursussen en workshops

ZIN IN KLEUREN
 

HET kleurboek voor volwassenen met prikkelende vragen die dieren ons aanreiken.

Wil je graag ontspannen kleuren met een knipoog naar binnen? En heb je hier tips en ondersteuning bij nodig? Leren balanceren met persoonlijke eigenschappen n.a.v. het gedrag van dieren. De eekhoorn vertelt je bijvoorbeeld wat verzamelen eigenlijk betekent en de beer nodigt je uit om daar eens op te gaan bezinnen wat echt nodig is of niet.
Dit kleurboek is een nieuwe werkvorm waar creativiteit, mindfulness en reflectie elkaar ontmoeten.

 

* Een creatieve ontmoeting met jezelf én je naaste.
* Een spelend en wijze werkvorm die een zeer inspirerende uitwerking hebben.

Je wordt onder de deskundige begeleiding van Marja op weg geholpen met de kleurenleer, arceertechnieken en associatief denken en toepassen.

NB. Bij aanschaf van het (gesigneerde) kleurboek ZIN IN KLEUREN ontvangt u € 5.00 korting op het lesaanbod naar keuze.  U krijgt tevens een mooie deugdenkaart gratis. Deze wordt in het boek besproken om te helpen balanceren. 

 

Reacties:
'Deze workshop zal me lang bij blijven. Iedere seconde was het waard om aanwezig te zijn'
'Deze manier van kleuren en kijken naar de dieren en jezelf is nieuw en verfrissend'
'Ik dacht dat ik niks had met de kwal, maar toen ik de vragen las werden me een aantal dingen over mijzelf duidelijk'

WERKEN NAAR AANLEIDING VAN LEERWENSEN EN LEVENSTHEMA'S
Wat houd je bezig en waar loop je tegen aan? Intuïtieve & helende expressie
 

 

MAAK JE EIGEN LIFE JOURNAL
Je gaat met hand geschept papier van de molen een persoonlijk boekje maken en een thema uitwerken waar je graag mee aan de slag wilt gaan. Dit kan van alles zijn. Je werkt volgens de mixed media technieken. Oftewel, spelen met spul. Alles is mogelijk. Enige voorbereiding is wel handig. In de vorm van materiaal verzamelen die betrekking hebben op het thema waar je voor kiest. Dit kunnen fotokopieën zijn, of stukjes textiel, uitgeknipte plaatjes en teksten etc. Het is een heerlijke ontspannen uitdaging die je gedachten helemaal stil zetten wat betreft je dagelijks leven en routine.

SPELEN MET SPUL
Kennismaken met diverse creatieve werkvormen en materialen. Een aanrader als je niet wat bij jou past.

 

 

EMOTIONEEL & ASSOCIATIEF = CREATIEF
Waar laat je je door raken? Wat doen kleuren en vormen met je? Wat ervaar je als je aan zee bent of in een groot bloemenveld? Wat voel je als je in de mist loopt? En hoe kun je dat vertalen door middel van tekenen en schilderen? Dit heeft een helende werking voor de ziel.


KLEURENLEER
Techniek: Wat zijn transparante kleuren, dekkend, aanverwant, contrasterend, harmoniserend? Hoeveel heb je van welke kleur nodig en hoe meng je de verf om op gewenste kleur te komen? Verdiepend en scheppend: Wat doen kleuren met je? Wat zegt dit over jou? Hoe kun je kleur en uitdrukking geven aan wat je bezig houdt? Zowel positief als negatief. Wat is natuurgetrouw werken en wat betekent de term 'impressionist of colorist'?


ACRYLTECHNIEKEN - EEN KUNST OP ZICH
Acrylverf biedt veel mogelijkheden en moeilijkheden. Maar wie kent ze? Ik noem een aantal termen; transparant of opaak werken - graderen - impasto - structuur - werken met medium en retarder - zand - zaagsel - messen - vingers etc. Nieuwsgierig geworden?

Geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van acrylverf.


FOTO'S INTERPRETEREN EN CREEEREN
Waarom gebruik je fotomateriaal? Hoe doe je dat? Wat betekent de ‘kunst van het weglaten’? Wat is de overeenkomst tussen associatie en creëren? Hoe vertaal je een foto naar een kunstwerk? Hoeveel vrijheid heb je bij gebruik van fotomateriaal? Hoe geef je de sfeer weer van het moment?

Basisopleiding tekenen en schilderen
Observeren – kaderen – geometriseren – plaats bepalen -
Op papier of doek: de schets – de opzet – inwassen – uitsparen – opbouwen – penseelvoering – penseelgebruik.
 

 

TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR GEVORDERDEN
Vrij werken onder goede en persoonlijke begeleiding
 

 

LICHT EN SCHADUW
Prachtig en intensief werken met licht en schaduw en wat dit voor jou betekent. Waar moet je rekening mee houden? Welke toonwaarden horen hierbij? En waarom? Welk effect heeft dit?

NIEUW: workshop HELENDE LEVENSWIELEN & COLLAGES MAKEN

Waar loop je vaak tegenaan in je leven? Waar hoop je op? Wat is je verlangen? Wat vraagt om verandering, bijsturing of aanvaarding? Door middel van deze creatieve werkvorm kun je op een fijne manier inzicht krijgen in jouw leer verlangen. En dit ook toe kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

KORTE CURSUS BASIS ACRYL TECHNIEKEN

 

SEIZOENSAANBIEDING: 4 LESSEN ACRYLTECHNIEKEN VOOR € 150.00 INCLUSIEF MATERIALEN
Acrylverf biedt veel mogelijkheden en moeilijkheden. Maar wie kent ze? Ik noem een aantal kreten:
transparant of opaak werken - graderen - impasto - structuur - werken met medium en retarder - zand - zaagsel - messen - vingers - watten etc.
Nieuwsgierig geworden naar deze uitdaging? Geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van acrylverf.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes voor maximale persoonlijke aandacht. Je leert in korte tijd hoe veelzijdig deze verf is.
Kosten € 125.00 - tijd: 9.30 tot 12.00 ( uitlooptijd van max. een half uur)

WORKSHOP KLEURENLEER & KLEUREN MENGEN - EEN KUNST OP ZICH

 

SEIZOENSAANBIEDING: 4 LESSEN ACRYLTECHNIEKEN VOOR € 150.00 INCLUSIEF MATERIALEN
Acrylverf biedt veel mogelijkheden en moeilijkheden. Maar wie kent ze? Ik noem een aantal kreten:
transparant of opaak werken - graderen - impasto - structuur - werken met medium en retarder - zand - zaagsel - messen - vingers - watten etc.
Nieuwsgierig geworden naar deze uitdaging? Geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van acrylverf.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes voor maximale persoonlijke aandacht. Je leert in korte tijd hoe veelzijdig deze verf is.
Kosten € 125.00 - tijd: 9.30 tot 12.00 ( uitlooptijd van max. een half uur)

Deze workshop is geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van de kleurenleer. Of gewoon het kleurenspectrum wil leren kennen.

WORKSHOP KLEURENLEER & KLEUREN MENGEN - EEN KUNST OP ZICH

 

SEIZOENSAANBIEDING: 4 LESSEN ACRYLTECHNIEKEN VOOR € 150.00 INCLUSIEF MATERIALEN
Acrylverf biedt veel mogelijkheden en moeilijkheden. Maar wie kent ze? Ik noem een aantal kreten:
transparant of opaak werken - graderen - impasto - structuur - werken met medium en retarder - zand - zaagsel - messen - vingers - watten etc.
Nieuwsgierig geworden naar deze uitdaging? Geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van acrylverf.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes voor maximale persoonlijke aandacht. Je leert in korte tijd hoe veelzijdig deze verf is.
Kosten € 125.00 - tijd: 9.30 tot 12.00 ( uitlooptijd van max. een half uur)

Deze workshop is geschikt voor iedereen die vast loopt met het gebruik van de kleurenleer. Of gewoon het kleurenspectrum wil leren kennen.

Voor meer informatie over data en mogelijkheden kunt u contact opnemen via dit contactformulier:

Naam  
E-mail  
Adres  
Telefoonnummer  
Ik wil mij graag opgeven voor de cursus:  
Bericht  
  

Tarieven

Workshops en trainingen

Voor prijzen van de workshops en trainingen kun je contact opnemen met mij.
Bij aanmelding betaal je de helft van het bedrag wat je verschuldigd bent. Dit is tevens het inschrijfgeld en ben je van een plaats verzekerd. Bij aanvang betaal je de rest van het bedrag.
 

Je betaalt per les of schaft een 8x crea-abonnement aan die per keer afgetekend wordt. Aan het eind van het seizoen wordt ernaar gestreefd om te starten met een nieuw abonnement in het nieuwe cursusjaar. Zo kan het zijn dat tegen het eind van het cursusjaar geadviseerd kan worden om een paar losse lessen te volgen. Een crea-kaart is een seizoen geldig.
Bij gebruik van mijn materialen vraag ik een bijdrage variërend van € 5,- tot € 15,- Dat is afhankelijk van het materiaal wat je kiest. Daarna krijg je een materialen lijst mee die je met korting kunt aanschaffen bij de KunstKader in Amersfoort.

Prijzen abonnement en losse lessen
8x crea-abonnement kost € 200,00. 5x crea-kaart kost € 125.00. Losse lessen kosten € 30.00

 

Inclusief thee, koffie en ontbijtkoek.

Gebruik van vriendelijk & licht atelier met voldoende persoonlijke werkruimte.

Gebruik van goede materialen.

Vrije keuze in onderwerp & materialen.

Werken met kleine groepjes.

Optimale vakkundige begeleiding op het gebied van materialenleer en technieken.

Veel aandacht voor persoonlijk groei.

Coaching om het scheppend vermogen te helpen ontwikkelen.

Intuïtieve en creatieve consultancy.

 

EXTRA: BEN JIJ NIET TEVREDEN ZEG HET MIJ; BEN JE WEL TEVREDEN VERTEL HET EEN ANDER.
Als je iemand introduceert krijg jij een GRATIS les bij Het Palet!

Voorwaarden

Voor de creatieve cursus en kunstzinnige vorming geldt:
De lessen gaan op afspraak. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wilt komen en hoor je of er een plekje vrij is. De lesdagen waar je voor kan afspreken zijn op dinsdag, en donderdagochtend van 10.00 tot 12.30. Maar om 9.45 is de deur al voor je open om rustig je plekje in te nemen en te 'landen'. Al dan niet met een kop thee.
Op verzoek kun je wekelijkse lessen volgen om het creatieve proces intenser te ervaren. Privé les behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Afmelding
Het 8x crea-abonnement houdt in dat je creatieve lessen worden ingeboekt. Het is fijn om op tijd af te melden als je niet kan om plaats te maken voor iemand anders. Als er niet wordt afgemeld dan gaat er een knipje van de crea-kaart af, omdat er wel op je is gerekend en een ander niet tijdig kon worden geïnformeerd.

Wat betreft het annuleren van de workshops en trainingen geldt de volgende regel: Tot twee weken vóór de aanvang krijgt je het inschrijfgeld terug min 15 % over dit bedrag. Dit zijn de administratiekosten. Na die twee weken tot aan het moment van de cursus kun je de helft van het totale lesgeld terug gestort krijgen. Daarna is het niet meer mogelijk om restitutie van het lesgeld te verwachten.

Annuleren van de creatieve en kunstzinnige vorming
Je bent van harte welkom o een proefles te volgen om te zien of deze cursus geschikt is voor jou. Je betaalt dan alleen het gebruik van mijn materialen. Als je daarna het 8x crea-abonnement aanschaft en besluit om daar toch niet mee door te gaan, dan krijg je geen geld terug. Dit is voor eigen verantwoording.

Cadeautje bij een abonnement: Eén gratis schilderdoek( 40x50) of vel acryl / aquarelpapier.

Kleuren en Koffie Café

 

Agenda

Workshops

Kosten

13 oktober 2023

Zin in Kleuren & Koffie Café

10 euro

16 november 2023

Zin in Kleuren voor Mantelzorgers

10 euro 

24 november 2023

Zin in Kleuren & Koffie Café 

10 euro

19 januari 2024

Het levenslabyrint kleur geven

10 euro

16 februari 2024

Het levenslabyrint kleur geven

10 euro

15 maart 2024

Kleur geven aan een nieuw begin

10 euro

19 april 2024

Kleur geven aan een nieuw begin

10 euro

Tijd: 10 uur tot 12.30 uur

Plaats: Inloophuis de Ontmoeting in Amersfoort - Kattenbroek

Naam  
Adres  
Telefoonnummer  
E-mail  
Workshop  
Datum  
Bericht  
  

© 2023

Contact:

Email:
zininkleuren@gmail.com

Links:

Het Palet 

Uitgeverij ACT on Virtues

Naam  
E-mail  
Hoe heb je ons gevonden?  
Bericht